Meer experts in bedrijfsvitalisering...

Carlo Jochems is een ondernemende managementadviseur. Als bedrijfskundige richt Carlo zich vooral op de vakgebieden strategie ontwikkeling, organisatie ontwikkeling en business development. Met zijn gedrevenheid en enthousiasme is Carlo een katalysator voor het ondernemerschap binnen uw bedrijf. Hij heeft verschillende functies bekleed in zowel grote als kleine ondernemingen waaronder Centraal Beheer, Robeco, Syntens, NOMI Co-Packing. Carlo is sterk in beleidsontwikkeling maar weet beleid ook op een praktische manier te vertalen naar de operatie. Carlo boekt succes in verandertrajecten door een gezonde balans aan te brengen in aandacht voor de inhoud, wat moet er gebeuren, én aandacht voor het proces, hoe gaan we het doen. 

Henny Pauwels is een praktische bedrijfskundige met technische en commerciële achtergrond. Internationale ervaring in diverse managementfuncties bij o.a. Gist-brocades, Aalberts Industries en Bodycote.
Passie: Effectief gedrag van mensen in de werkomgeving en de vertaling naar persoonlijk gedrag, teamontwikkeling en -effectiviteit, managementstijl en organisatiecultuur. Specialisatie in meten van potentieel, ontwikkelen van talent en competenties en het motiveren en stimuleren van het menselijk kapitaal in de organisatie. Adviseur van diverse profit-organisaties, overheid en zorginstellingen.

Ferry van der Vliet is een ervaren en doortastende managementadviseur met meer dan dertig jaar ervaring in vakgebieden van strategie, sales, marketing en verandermanagement. Tot 2008 Chief Executive Officer van Siemens VDO Automotive. Daarvoor bekleedde hij diverse marketing- en directiefuncties functies bij o.a. KLM, Philips, Mannesmann en VDO. Gespecialiseerd in visie- en missiebepaling, de techniek van het "omdenken", management coaching, loopbaan coaching, personal coaching en counselling. Het onbegrensd potentieel van professionals, managers, ondernemers herkennen, ontsluiten en mobiliseren.

Henk van Dongen is een ervaren inspirator en motivator. Hij heeft een chemische achtergrond en heeft 33 jaar ervaring in internationale sales en sales management. Als Global Key Account manager heeft hij business relaties onderhouden met klanten als Shell, ExxonMobil, BASF en Dow.
Door het doortastend lezen van mensen kan hij op een empathische doch duidelijke manier mensen motiveren om gewoontes op management en leiderschap te veranderen. Hij is daarnaast een gepassioneerd trainer en gecertificeerd voor diverse sales en leiderschapscursussen.

Rob van Egeraat is een commercieel georiënteerde management adviseur/interim manager met expertise op het gebied van arbeids-bemiddeling en toerisme/leisure. Heeft brede management ervaring, zowel strategisch als tactisch. Is een hands-on probleemoplosser met een hoge mate van resultaatgerichtheid. Hij heeft diverse functies bekleed als eindverantwoordelijk directeur en general manager, met oog voor het optimaliseren van processen en mensen. Gespecialiseerd in het ondersteunen van arbeidsbemiddelingsorganisaties bij het ontwikkelen van marketingstrategie en commercieel management (sales, performance, tenders). Helpt bedrijven en organisaties bij flexibilisering van arbeid.
In de rol van katalysator is hij in staat met een pragmatische aanpak samenwerkingsverbanden tussen bedrijven, organisaties en overheden te ontwikkelen gericht op city- en regiomarketing.

Jan van de Poll is econoom met 12 jaar marketingervaring in Italië,
Singapore, Tennessee en Silicon Valley en 12 jaar werkervaring in
consultancy (PwC, IBM, BearingPoint, Transparency Lab).
Zijn specialisaties zijn customer relationship management, consultative
selling, sales- & marketing, project- and program management en
business case modeling.
Hij adviseerde o.a. ABN AMRO, Achmea, AMC, Belastingdienst,
Delta Lloyd, E.ON, Ferrero, ING, Min. van Binnenlandse Zaken,
Philips, de Politie, RWE, Staatsloterij en Swiss Re.

Ludo van de Watering brengt een langjarige en brede management ervaring met zich mee. Het zwaartepunt van zijn werkervaring ligt op operationeel management en verandermanagement.
Afgestudeerd als chemisch technoloog en met zijn werkervaring opgedaan bij Thomassen&Drijver, General Electric en Rockwool is Ludo in staat om processen adequaat in kaart te brengen en te verbeteren. Zijn functie als eindverantwoordelijke bij de “mensenbedrijven” van Gansewinkel, Asito en Hectas hebben geleid tot een brede kennis op het gebied van persoonlijke en interpersoonlijke ontwikkeling binnen organisaties.

 

 

Carlo Jochems

Jack van Miert

Henny Pauwels

Ferry van der Vliet

Henk van Dongen

Karen van Es - Office Manager